državne prvakinje
državne prvakinje
U sezoni 2020./2021. seniorke ŽNK-a Osijek vratile su u grad na Dravi naslov državnih prvakinja nakon što je ta titula prethodna dva natjecateljska ciklusa završila u Splitu. Ukupno naše su nogometašice tako osvojile 23 naslova državnih prvakinja, od toga čak 13 u zadnjih 15 sezona!

U posljednjem kolu domaćeg prvenstva igračice ŽNK Osijek remizirale su sa Splitom (0:0). Osječanke su prvenstvo završile s 52 boda, isto koliko su osvojile i igračice Splita nakon 16 pobjeda, četiri remija i nulom u rubrici porazi, ali im je u korist išao omjer golova u gostima koji je odlučio o prvakinjama.” .

Kroz državno prvenstvo posebno se istaknula Lorena Balić koja je postigla čak 44 od 136 osječkih pogodaka. Zapažena je bila i igra Izabele Lojne s 31 pogotkom, a valja pohvaliti i sjajno odrađen posao obrane koja je kroz prvenstvo u čak 13 od 20 utakmica uspjela mrežu sačuvati netaknutom.

Osvajanjem titule igračice Osijeka izborile su nastup u Ligi prvakinja.

Djevojke ŽNK-a Osijek mogu se pohvaliti kako su u sezoni 2020./2021. osvojile i Hrvatsku malonogometnu ligu za žene, te tako pokazale kako drže primat i na parketu! Ovaj neočekivani pothvat započeo je idejom da se igračicama kvalitetno popuni zimska pauza, a rezultat je sve oduševio!