Igračice ŽNK Osijek u dvije A reprezentacije!

Igračice ŽNK Osijek u dvije A reprezentacije!

Nakon završetka kvalifikacija za grupnu fazu UEFA Lige prvakinja, na red su došla i okupljanja ženskih A nogometnih reprezentacija uoči kvalifikacija za SP koje je na rasporedu 2023. godine u Australiji/Novom Zelandu.

Čak pet igračica ŽNK Osijek dobile su i prihvatile pozive izbornika.

Hrvatski nogometni savez okupio je žensku A reprezentaciju u sastavu koji će igrati kvalifikacijske utakmice za SP 2023. u Karlovcu. Među njima su četiri igračice ŽNK Osijek: Lorena Balić, Anela Lubina, Maria Kunštek i Izabela Lojna koja je ujedno po prvi puta kapetanica ove elitne ekipe!

Djevojke će najprije 17. rujna 2021., u Bukureštu igrati utakmicu protiv Rumunjske reprezentacije, a potom 21. rujna 2021., u Karlovcu, utakmicu protiv reprezentacije Italije.

No, to nije sve!

Možemo se pohvaliti kako se kvaliteta igračkog kadra ŽNK Osijek ogleda i u činjenici da su naše djevojke ne samo u jednoj A reprezentaciji -  već u dvije!

Naime, Mejrema Medić je dobila i prihvatila poziv Nogometnog fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine za sastav ženske A reprezentacije koja će također igrati kvalifikacijske utakmice za SP 2023. godine. Medić će tako za BiH nastupiti 17. rujna 2021., u Zenici, u utakmici protiv reprezentacije Crne gore, te 21. rujna 2021. u Ta’Qali u utakmici protiv Malte.

Ponosni smo na naše nogometašice, držimo im plačeva i navijamo za što bolji rezultat u svim utakmicama!

Podržite ih i vi! Navijajmo zajedno!


Ispis   E-mail