ŽNK Osijek najbolji je ženski nogometni klub u Hrvatskoj. Osnovan je 1990. godine, a od tada naše su nogometašice ostvarile zavidne rezultate – osvojile čak 24 naslova državnih prvakinja i 19 pokala Kupa!

Također, seniorke ŽNK Osijek mogu se pohvaliti kako su u sezoni 2020./2021. osvojile i Hrvatsku malonogometnu ligu za žene.

Dio smo velike UEFA obitelji, bilježimo uspješne rezultate u Ligi prvakinja, među kojima je i povijesni uspjeh Kluba – ulazak među 28 najboljih ženskih nogometnih ekipa u Europi.

Možemo se pohvaliti i s integriranom Školom nogometa u okviru koje se provode četiri programa za mlađe kategorije nogometašica. Naše pionirke i kadetkinje u sklopu pilot projekta UEFA-e igraju i nacionalnu ligu u koju je uključeno ukupno 12 najboljih klubova iz cijele Hrvatske.

Ženski nogomet je proteklih godina generalno doživio streloviti globalni uspon što za nas znači veliko veselje, ali i odgovornost. UEFA traži sve bolje uvjete kada su u pitanju treneri, stručno osoblje, tereni/stadioni. Trudimo se držati korak. No, obzirom da djelujemo kao neprofitna organizacija, ovisimo o donacijama HNS-a, proračunu Grada Osijeka, a sponzori su nam neophodni za daljnji razvoj i napredak.  

Naime, u muškom nogometu postignuća u rangu onih koje ostvaruje ŽNK Osijek nose sa sobom izdašne nagrade i osiguravaju financijsku neovisnost, dok je situacija kod nas daleko od toga. Kao ženskom nogometnom klubu i dalje su nam neophodne tvrtke spremne uložiti u našu kvalitetu i predanost, a time i u sebe jer promovirati ženski nogomet, koji UEFA i FIFA ističu kako sport s najvećim potencijalom rasta u 21. stoljeću, znači dalekovidno ulagati u svoj dobar imidž tvrtke koja podržava ravnopravnost spolova. Tvrtke koja pružajući ruku svakoj djevojčici čiji san nije biti balerina već nogometašica radi na ulaganju u bolje sutra svih nas.

Postoji mnogo načina na koje nam možete pomoći, a sve smo prilagodili tomu da vi zauzvrat imate najbolju reklamu i pogodnosti!

Oglašavati svoje poslovanje u suradnji s ŽNK-om Osijek možete na brojne načine:

Dresovi nogometašica

Vaš logo nosimo gdje god da igramo!

Image

Baneri duž terena

Naša brojna publika je uvijek tu!
Image

Press pano

Svaka konferencija za novinare ima jedan

Image

Web stranica

Baneri, pop-upovi….
Image

Društvene mreže

Kada slika govori više od tisuću riječi...
Image

Promo spotovi i vizuali

U kojima sudjeluju nogometašice

Kontakt za sponzorstva

marketing@znk-osijek.hr