ŽNK Osijek najbolji je ženski nogometni klub u Hrvatskoj. Osnovan je 1990. godine, a od tada naše su nogometašice ostvarile zavidne rezultate – osvojile čak 23 naslova državnih prvakinja, od toga 13 u zadnjih 15 sezona!

Također, djevojke ŽNK-a Osijek mogu se pohvaliti kako su u sezoni 2020./2021. osvojile i Hrvatsku malonogometnu ligu za žene, te tako pokazale kako drže primat i na parketu!

Dio smo velike UEFA obitelji, bilježimo uspješne rezultate na europskim natjecanjima, a od 18. do 21. kolovoza 2021. domaćini smo kvalifikacijskih utakmica za UEFA Ligu prvakinja. I to u godini kad je ova forma natjecanja doživjela povijesne promjene. Liga prvi puta ima svoju himnu, sponzore, te je medijski popraćena izravnim prijenosima utakmica u krajnjoj fazi natjecanja.

Ženski nogomet je proteklih godina generalno doživio streloviti globalni uspon.

Upravo ulazimo u drugu sezonu u kojoj ćemo igrati nacionalnu ligu na nivou cijele Hrvatske za kadetkinje i pionirke iz 12 klubova. Riječ je o trogodišnjem pilot projektu koji u potpunosti financira UEFA. Drago nam je da smo dio te priče.

Od iduće sezone aktualan je i Champions Trophy za mlađe kategorije.

Ovi pomaci za nas znače veselje, ali i odgovornost.

UEFA traži sve bolje uvjete kada su u pitanju treneri, stručno osoblje, tereni/stadioni. Trudimo se držati korak. No, obzirom da djelujemo kao neprofitna organizacija, ovisimo o donacijama HNS-a, proračunu Grada Osijeka, a sponzori su nam neophodni za daljnji razvoj i napredak.

Postoji mnogo načina na koje nam možete pomoći, a sve smo prilagodili tomu da vi zauzvrat imate najbolju reklamu i pogodnosti!

Oglašavati svoje poslovanje u suradnji s ŽNK-om Osijek možete na brojne načine:

Dresovi nogometašica

Vaš logo nosimo gdje god da igramo!

Image

Baneri duž terena

Naša brojna publika je uvijek tu!
Image

Press pano

Svaka konferencija za novinare ima jedan

Image

Web stranica

Baneri, pop-upovi….
Image

Društvene mreže

Kada slika govori više od tisuću riječi...
Image

Promo spotovi i vizuali

U kojima sudjeluju nogometašice
Image

Kontakt za sponzorstva

marketing@znk-osijek.hr