Nenad Bjelica pružio potporu ŽNK Osijek u nastavku sezone

Nenad Bjelica pružio potporu ŽNK Osijek u nastavku sezone

Seniorkama ŽNK podršku za nastavak prvenstva pružio je na travnjaku „Elektre“ šef stručnog stožera NK Osijek, Nenad Bjelica.

Srdačno su ga dočekali predsjednik ŽNK Osijek, Bojan Bodražić sa suradnicima, trenerski tim na čelu s glavnim trenerom Zdenkom Glumcem i igračice predvođene kapetanicom, Izabelom Lojnom.

„Kao što vi imate našu podršku i imat ćete našu podršku, želimo i mi od vas podršku. Čestitam vam na rezultatima u prošloj sezoni i nadam se da ćete još bolje ostvariti u ovoj. Vjerujemo svi skupa da ćete s novim trenerom i stručnim stožerom doći do rezultata koji su za vas postali standard. Nadam se da ste kliknuli dobro s novim trenerom. Kao što sam već rekao, bit ćemo vam podrška u svakom smislu, nadam se da ćemo svi skupa uskoro igrati na istom stadionu i da ćemo biti kao jedno. Radimo na tome, pričamo o tome, tako da vjerujem kako će vaš ženski nogometni klub uskoro biti dio NK Osijeka i da će se isto tako zvati. Dok se to ne dogodi imate našu podršku. Želim vam sve najbolje u prvenstvu, da budite prvakinje kao što se to od vas i očekuje. Imate kvalitetu za to. Onda ponovno napadamo Ligu prvaka. Vi u ženskom dijelu, a mi u muškom!“ poručio je Bjelica djevojkama na travnjaku pred utakmicu.

Na dolasku mu se najprije zahvalio predsjednik Uprave ŽNK Osijek, Bojan Bodražić.

„Velik je dodatni motiv kada jedan veliki trener i bivši igrač NK Osijek, koji je u Osijeku odrastao, dođe i pruži nam potporu. Jer, moram priznati, nije baš često da dobivamo potporu, posebno s ovakvog nivoa. Zato vam Nenade posebno hvala što ste odvojili vrijeme za nas, pogotovo u ovome velikom tjednu za NK Osijek kada vam na ogled dolazi Dinamo. Želimo i mi vama puno sreće u nastavku prvenstva“, rekao je pak Bodražić.

Izabela Lojna je u ime igračica također poželjela Bjelici i NK Osijek uspješan nastavak sezone i zahvalila se na podršci.

„Željela bih u ime svih djevojaka iz ŽNK Osijek zahvaliti Vam što ste nam došli dati podršku uoči nastavka sezone. Vaš dolazak je dodatni veliki motiv nama djevojkama. Velike smo navijačice muškog nogometnog kluba i nadam se što uspješnijoj sezoni i muškog i ženskog nogometnog kluba Osijek. Predsjedniče, Vama i Upravi isto tako ovom prilikom želim zahvaliti na svemu sto činite svih ovih godina za nas klub. Ono što mogu obećati da ćemo u svakoj utakmici dati svoj maksimum.“, rekla je Lojna.

Velike su utakmice pred nama, kao i pred našim prijateljima iz NK Osijek, vjerujemo da trud i rezultat neće izostati!

GALERIJA FOTOGRAFIJA


Ispis   E-mail