Pobjeda protiv ŽNK Hajduk Split: 0-3!

Pobjeda protiv ŽNK Hajduk Split: 0-3!

U utakmici 7. kola Super Sport 1. HNLŽ, na Poljudu je ekipa ŽNK Osijek ostvarila pobjedu protiv ŽNK Hajduk Split. Susret je završio rezultatom 0-3 za bijelo-plave djevojke koje su kući sa sobom ponijele tri boda.

Na gostovanju u Splitu ŽNK Osijek je upisao pobjedu protiv ŽNK Hajduk Split, s rezultatom 0-3. U prvom poluvremenu istaknula se najbolja strijelkinja 1.HNLŽ, Lorena Balić, koja je za ŽNK Osijek postigla zgoditak za vodstvo u 27. minuti, te tako postavila rezultat od 0-1 s kojim se otišlo na odmor. U nastavku, u 55. minuti, Balić je zabila za 0-2, a za rezultat 0-3 gol u protivničku mrežu poslala ŽNK Osijek kapetanica, Maja Joščak.

ŽNK Osijek u utakmicu je ušao s početnom postavom koju su činile: Ariana Vasilki Anastasiadis, Barbara Živković, Mateja Bulut, Kristina Nevrkla, Lorena Balić, Izabela Lojna, Mejrema Medić, Maria Kunštek, Anela Lubina, Ivana Bojčić i Maja Joščak. Zamjene su bile: Maja Belaj, Marija Damjanović, Nikolina Vujadin, Martina Šalek, Klara Žuljević, Lea Maričić i Klara Barišić.

Idemo dalje, samo jako!

Zajedno sve možemo.

DVIJE BOJE. JEDAN GRAD.


Ispis   E-mail