Protiv Dinama: 2-1

Protiv Dinama: 2-1

Odigrana je utakmica 5. kola Lige za prvaka Super Sport 1. HNLŽ u kojoj je ekipa ŽNK Osijek ostvarila pobjedu protiv ŽNK Dinamo. Susret je završio rezultatom 2-1 za Osječanke.

Na stadionu Gradski Vrt ŽNK Osijek ostvario je još jednu pobjedu, i to protiv ŽNK Dinamo, s rezultatom 2-1. Po jedan zgoditak za Osijek postigle su Izabela Lojna i Lorena Balić, dok je za Zagrepčanke zgoditak ostvarila Ana Bartolović.

ŽNK Osijek u utakmicu je ušao s početnom postavom koju su činile: Ariana Vasilki Anastasiadis, Barbara Živković, Mateja Bulut, Marija Damjanović, Kristina Nevrkla, Lorena Balić, Izabela Lojna, Ivana Kirilenko, Mateja Andrlić, Anela Lubina i Maja Joščak. Zamjene su bile: Ena Pernar, Maya Lucia, Klara Barišić, Klara Žuljević, Urena Diaz Lynette Zahira, Maja Francuzović i Ana Marija Maras.

Podsjećamo, u 2. kolu Lige za prvaka Super Sport 1. HNLŽ Osječanke su već osigurale prvo mjesto na ljestvici. Do kraja prvenstva igraju još jednu utakmice nakon koje će u svom Gradskom Vrtu s ponosom u zrak podići 25. pobjednički pokal u povijesti Kluba.

Idemo dalje, samo jako!
Zajedno sve možemo.
DVIJE BOJE. JEDAN GRAD.


Ispis   E-mail