ŽNK Osijek

Protiv ŽNK Split 2-2

Iza seniorki ŽNK Osijek uzbudljiva je utakmica protiv ŽNK Split, najvećih rivala naših djevojaka za ovosezonsku titulu prvakinja u 1. HNLŽ.

Susret je završio izjednačenim rezultatom 2-2, a obilježila ga je čvrsta igra Osječanki i neočekivani obrat na kraju drugog poluvremena.

ŽNK Osijek u utakmicu je ušao s početnom postavu koju su činile: Maja Belaj, Barbara Živković, Kristina Nevrkla, Maja Joščak, Lorena Balić, Mjerema Medić, Mateja Andrlić, Maria Kunštek, Anela Lubina, Ivana Bojčić i Izabela Lojna. Zamjene su bile: Katarina Mendeš, Mateja Bulut, Nela Andrić, Iva Culek, Martina Šalek, Klara Kovačević i Klara Barišić.

ŽNK Osijek ekipa u utakmicu je odmah krenula jakom igrom što se ubrzo odrazilo pogotkom kapetanice, Izabele Lojne,  za 0-1. Prilike su se nizale na obje strane, no do kraja prvog poluvremena rezultat se nije promijenio. Silovito su obje ekipe ušle u drugo poluvrijeme, a ubrzo je, za 0-2 ponovno za ŽNK Osijek zgoditak postigla Izabela Lojna. I kada se već činilo da je pobjeda Osječanki više nego izgledna, u drugom djelu drugog poluvremena ŽNK Split poslao je dva pogotka za redom u mrežu Maje Belaj. Do kraja utakmice naše su djevojke dale sve od sebe da ponovno preuzmu vodstvo, no bez uspjeha.

Bodovi su na „Parku mladeži“ podijeljeni, prvenstvo se nastavlja!

Idemo dalje, samo jako!

Zajedno možemo sve!

DVIJE BOJE. JEDAN GRAD.


Ispis   E-mail