Zimske pripreme

Zimske pripreme

Seniorke ŽNK Osijek započele su zimske pripreme za nastavak uspješne sezone.

Nakon zasluženog odmora osječke prvoligašice najprije su se okupile u Kondicijskom centru Osijek gdje je održana i tradicionalna siječanjska prozivka. Potom su krenule s uobičajenim ritmom treninga dva puta dnevno, za sada na „Metalcu“. U tome ih nisu omele niti vremenske (ne)prilike. Tako se posljednjih dana treniralo na mrzlim minusima, pa čak i na snijegom prekrivenom travnjaku.

„Što je za nas malo snijega?!“, poručile su tom prilikom nezaustavljive Osječanke.

Predsjednik ŽNK Osijek, Bojan Bodražić, poručuje pak kako za Klub postoji samo uzlazna putanja.

„Bit ćemo spremni za drugi dio sezone. Zimske pripreme su pažljivo isplanirane. Uz kondicijske treninge i one na travnjaku igrat će se i prijateljske utakmice s klubovima iz regije. Vjerujem da ćemo ožujak dočekati u najboljem izdanju. Naš cilj je jasan, idemo na dvostruku krunu, ništa manje!“, poručuje Bodražić.

Podsjetimo, jesenski dio prvenstva nogometašice ŽNK Osijek završile su na vrhu ljestvice 1. HNLŽ! Ponosni smo na naše djevojke koje su ovim rezultatom opravdale titulu državnih prvakinja u sezoni 2020./2021.

Prvo mjesto ŽNK Osijek tako trenutno zauzima s 24 osvojena boda. Isti broj bodova imaju ŽNK Split i ŽNK Dinamo pa je ukupnom poretku presudila gol razlika u kojoj ŽNK Osijek prednjači – 72/68 u odnosu na drugoplasirani ŽNK Split, odnosno 72/44 kada je u pitanju ŽNK Dinamo koji je na trećem mjestu. Ni malo stoga ne čudi ni da su najbolje strijelkinje 1. HNLŽ u jesenskom djelu natjecanja bile upravo Osječanke. U top pet nalaze se tako: Lorena Balić (16 golova), Mejrema Medić i Izabela Lojna (13 golova) i Maja Joščak (11 golova).

Na proljeće idemo dalje, još bolje, još snažnije!

DVIJE BOJE. JEDAN GRAD.


Ispis   E-mail