ŽNK Osijek kapetanica Maja Joščak osvojila HUNS Trofej Nogometaš

ŽNK Osijek kapetanica Maja Joščak osvojila HUNS Trofej Nogometaš


Kapetanica ŽNK Osijek, Maja Joščak, proglašena je najboljom igračicom 1. HNLŽ u sezoni 2023./2024. od strane Hrvatske udruge Nogometni sindikat, te time dobitnicom HUNS-ovog Trofeja Nogometaš.

Uz Maju Joščak, najveći broj glasova od igračica i trenera/ica iz osam klubova 1. HNLŽ dobile su Izabela Lojna (ŽNK Osijek) i Jasna Đoković (ŽNK Split). Izbor za najbolju igračicu 1. HNLŽ organiziran je po šest put, a valja spomenuti kako je u svom prvom izdanju, 2018. godine, ovu laskavu titulu odnijela također bijelo-plava Maja Joščak.

-Hvala svima koji su glasali, iznimna je čast dobiti ovakvu nagradu, ali uvijek ću reći kako je kolektiv taj koji izbacuje pojedinca. Zato se ovim putem posebno želim zahvalit svim svojim suigračicama koje su mi davala podršku i bile vjetar u leđa, te bez kojih, na koncu, ova nagrada ne bi bila moguća. Kao i stručnom timu, te Upravi kluba, rekla je Maja u povodu proglašenja pobjednika uz napomenu kako joj nagrada puno znači u sezoni u kojoj se vratila na travnjak nakon izbivanja zbog ozlijede.

-Nakon godine dana izbivanja s terena zbog ozljede, ovo mi je samo impuls da budem još bolja i dokaz kako ništa nije teško kad nešto volimo, a ja volim nogomet, on je moj život!, zaključuje Maja.

Naša kapetanica. Naš ponos.
Čestitamo!


Ispis   E-mail