ŽNK Osijek u finalu Kupa!

ŽNK Osijek u finalu Kupa!

ŽNK Osijek odigrao je polufinalnu utakmicu Hrvatskog nogometnog kupa za žene. Na stadionu Gradski vrt Osječanke su zabilježile pobjedu nad ŽNK Agram, te si tako još jednom otvorile put prema velikom trofeju kakvih je u klupskim vitrinama već 19!

Bijelo-plave djevojke dominirale su igrom, te je već na poluvremenu rezultat bio 4-0, dok je utakmica zaključena rezultatom 8-0. Po tri zgoditka postigle su Izabela Lojna i Lorena Balić, a po jedan Barbara Živković i Klara Barišić.

ŽNK Osijek u utakmicu je ušao s početnom postavom koju su činile: Ariana Vasilki Anastasiadis, Barbara Živković, Mateja Bulut, Marija Damjanović, Lorena Balić, Izabela Lojna, Ivana Kirilenko, Mateja Andrlić, Anela Lubina, Ena Pernar i Kristina Nevrkla. Zamjene su bile: Maja Joščak, Melita Pranjić, Nina Radaković, Maya Lucia, Klara Žuljević, Klara Barišić i Lea Maričić.

Za ŽNK Osijek slijedi veliko finale Hrvatskog nogometnog kupa za žene koje će se održati u subotu, 22. lipnja 2024., s početkom u 18 sati na SRC Mladost, Čakovec. Protivnik je ŽNK Dinamo.

Budite uz nas do kraja.

Zajedno sve možemo!

DVIJE BOJE. JEDAN GRAD.


Ispis   E-mail